Contacteer ons

Particulieren

Op onze kennis en expertise kan je rekenen. Zo kan je er zeker van zijn dat alles waar je van houdt, beschermd is door de beste verzekering.

Wat kunnen we voor je betekenen? Onze experten staan voor je klaar.

Maak vrijblijvend een afspraak
Particulieren

Woning

Je huis, je geluksplek op deze aardbol. We weten dat je eigen thuis enorm kostbaar voor je is. Daarom kan je bij ons je volledige woning verzekeren. En dat niet alleen.

Mobiliteit

We zijn vandaag de dag steeds vaker onderweg. Bij ons vind je de beste voorwaarden, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een verzekering op maat van jouw wensen.

Ontspanning

Het ultieme gevoel van geluk? Dat is op vakantie gaan zonder zorgen. Of je nu in ons Belgenlandje blijft of naar het buitenland trekt, wij staan 7/7 en 24/24 paraat om je te helpen.

Gezondheid

Heb je gezondheidsproblemen of een ongeval gehad? Of wil je verzekerd zijn tegen pech in het buitenland? Wij stellen je gerust met onze verschillende opties qua gezondheidsverzekeringen.

Belangenverdediging

Om jouw geluk te bewaken, gaan we graag dat stapje verder. Daarom werken we niet voor één bank of als agent voor één maatschappij. Neen, wij werken voor jou!

Toekomstplannen

Genieten van je pensioen zonder financiële zorgen. Je kinderen een duwtje in de rug geven bij hun studies, hun eerste auto of hun droom van een eigen huis. Eindelijk die wereldreis maken.

Leg je geluk in onze handen

Wanneer voelde jij je nog eens helemaal relaxed? Dat gevoel dat alles goed zit en niets kan mislopen. Dat is precies het gevoel dat wij voor jou willen. Wij dragen ons steentje bij aan jouw gelukkig-zijn met de juiste verzekergins- en immo-oplossingen. Zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Maar wij willen meer zijn dan de bewakers van jouw geluk. Wij willen actief bijdragen tot jouw geluk. Wij helpen jou om brute pech altijd een stap voor te zijn.

Zo zorgen wij dat je altijd gerust kan zijn. Wat er ook gebeurt – nu en in de verre toekomst. Leg jouw geluk in onze handen en wij bewaken het.

Wij zijn moeitedoeners, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik wil een afspraak