Contacteer ons

Wij zijn er voor u.

Bij ons is jouw geluk in goede handen. We zijn een professioneel team dat klaarstaat voor jou en wilt dat jij je goed voelt.

Wij zijn er voor u.

Waarom kiezen voor ons?

We zijn er altijd voor jou en willen er proactief op toezien dat alles goed met je gaat. Want hoe beter we je kennen, hoe beter we je kunnen helpen.

Bij ons vind je werkelijk alles over verzekeringen onder één dak. Zo weet je dat we het overzicht kunnen houden en er nauwgezet over waken dat je steeds het beste aanbod hebt.

Bij schade staan wij je persoonlijk bij en zullen wij je case opvolgen en verdedigen. Want wij bewaken niet alleen jouw geluk, we gaan er ook achteraan. Zo weet je dat je op ons kan rekenen. Altijd.

Voor al onze diensten kijken we naar wat jou het best uitkomt, wat jou het gelukkigst maakt. Komt het je beter uit om gespreid te betalen? Geen probleem, dat gaat bij ons zonder extra kosten. Want wij willen alleen maar het beste voor jou.

Ons team van experten

Maak kennis met de experten uit ons team. Zij staan u graag met raad en daad. Wanneer u het vraagt maar vooral wanneer u het nodig heeft.
Joke
Joke Bewaker van geluk
(Bege)leiding geven Klanten ontzorgen en bijstaan Out-of-the-box denken Familiemens Iets bijdragen/ een verschil maken Sporten In de natuur zijn
Kurt
Kurt Bewaker van geluk
Joke ondersteunen bij het beheer van verzekeringsdossier voor particulieren en KMO’s Toffe momenten met mijn vrouw Angela en onze twee kinderen Yoran en Marith Gezellige momenten met vrienden Iets kunnen betekenen voor anderen
Josephine
Josephine Bewaker van geluk
Samen met Joke het beheer van de schadedossiers tot een goed einde brengen Gezellige momenten met  ons gezin, vrienden en oud-collega’s En genieten en tot rust komen in de natuur door te wandelen, te fietsen en te reizen… op zijn Columbus En energie halen uit het vrijwilligerswerk
Rob
Rob Bewaker van geluk
Opvolgen en begeleiden van klanten in al hun vragen rond verzekeringen Beheer en administratieve ondersteuning bieden in zowel BOAR als levensverkeringen Mensen ontzorgen door een actieve opvolging Genieten van de simpele dingen in het leven, samen met echtgenote Jessica en zoontje Oscar
Guust
Guust Bewaker van geluk
Chillen en spelen op kantoor Knuffels en aandacht Quality-time met gezin Wandelen Hondensnoepjes

Werken bij Groep Christoffels

Wil jij werken in een omgeving waar je kan bijleren van je getalenteerde collega’s? Waar je welkom bent en waar jij ook jouw kennis en ervaring met anderen kan delen?

Groep Christoffels is een ambitieus team. En we kijken er nu al naar uit jou te leren kennen.